Hívjátok Őket bizalommal, hogy személyesen tapasztaljátok meg milyen egy vérbeli alban nyaralás…
Károly András 

A Durresi Szabó családról: segítőkész, a helyi nyelvet, a közösséget, jól ismerik, (a tutiságokat is) többször volt szerencsém velük olyan helyekre eljutni, ami nélkülük nem ment volna. Jó szívvel ajánlom, egy vidám, korrekt csapat/család!
Domonkos Gábor

Sziasztok! Múlt héten pénteken jöttünk haza Durresből. Csoportos – buszos utazás volt, annak minden szépségével és hátrányával együtt.Az biztos hogy egy különleges utazásban volt részünk.Sok olyat láttunk, amit eddig még nem és sok kellemes meglepetés is ért minket. Megragadom az alkalmat, hogy köszönetet mondjak Szabó Angélanak és Franciska Szabó-nak a szervezésben nyújtott segítségükért és azért a munkáért amit a kényelmünk érdekében tettek. Hálás vagyok Nektek Lányok!!!❤️❤️❤️Szép emlékekkel, hosszú időre feltöltődve tértünk haza. Mindenkinek kívánok további szép nyarat, tartalmas albániai utat és nagyon jó programokat!

Szűts Gabi 

Nagyon segítőkész, készséges emberek, minden Albániába utazónak ajánlom őket! Köszönjük Angéla, Franciska, Péter!

Lisztes Bence

Egy terepjárós rendezvénysorozat shkodrai szállásügyintézését vették le a vállunkról, örök hála érte, köszönjük!
Helyismeretük és tenni akarásuk példamutató, őszintén ajánljuk őket mindenkinek! 

Benedek Laci

JUNIUSBAN 9 NAPOT TÖLTÖTTÜNK A SASAK FÖLDJÉN.CSAPATUNK 8 FÕBÖL ÁLLT,MAGYAROK,NÉMETEK,ÉS EGY SPANYOL BARÁT. A SZÁLLÁSAINK MEGSZERVEZÉSE SZABÒ ANGÉLA SEGÍTÕ KEZÉNEK KÖSZÖNHETÕ. A SZÁLLÁSAINK ÉRTÉKARÁNYOSAK, KIVÁLOK VOLTAK. KÜLFÖLDI BARÁTAINK IS CSAK, JÒT MONDTAK.AJÁNLANÀM ÕKET MINDAZOKNAK AKI CSAK PIHENNI, JÒKAT ENNI,FÜRÖDNI, KIRÁNDULNI AKARNAK, S NEM MÉRGELÕDNI. JÖVÕRE VELETEK UGYAN OTT. KÖSZÖNJÜK!

Hajas Tibor

Ha Albánia, akkor őket ajánlom!!

Győri Krisztina

Fantasztikus családot ismertünk meg személyükben. Segítőkészek, minden helyzetre van megoldásuk. Csodás, felejthetetlen programokat szerveztek nekünk, bevetettek Albánia rejtett világába. Nekik köszönhetjük, hogy bele mertünk vágni nagy kalandunkba és saját lakásunk van már és egyre otthonosabban érezzük magunkat ALBÁNIÁBAN.
Hálásak vagyunk mindenért.

Pál Sándor

Köszönjük az Albánia utazásszervezésnek ezt a fantasztikus napot Szabó Franciska szuper idegenvezetőnk volt . Megnéztük a pezsgő életű Titanát , a történelmi Krujat és fantasztikus gasztro élményben is részesültünk. Mindenkinek ajánljuk Albániát aki egy kellemes nyaralás szeretne mindössze 1 órányira Budapesttől!
R. Gergő

Csak szilveszterezni indultunk, de már a nyári vakációnkat is töltjük.😀
Csodás 4☆-os szállodában szállásoltak el bennünket. Ételek , italok kiválóak! Álmodni sem mertem volna, hogy ennyi élménnyel térjünk haza. A fakultatív programokért külön dicséret! Ennyit nevetni, szórakozni, régen volt alkalmunk.
SZABÓ Angélának, és CSALÁDJÁNAK munkáját értékelve, a legjobbak vagytok!

Botos Ildikó

Kedves Mindenki!!
Tegnap érkeztünk haza Durres- ből! Fantasztikus 7 napot töltöttünk el egy csodás apartmant béreltünk pár lépésre a tendertől❤️ mindent megkaptunk Angéláéktól hogy tökéletes pihenésünk legyen!!!!! Fantasztikus család és mindent 100% ban intéznek csodás programokat biztosítottak nekünk 😱!! Bizalommal forduljatok hozzájuk ha szeretnétek egy csodás megfizethető tengeri nyaralást akár aktív pihenésre vágytok akár csak a napfényre ❤️❤️❤️❤️

Molnár Ági

Egy hete jöttünk haza Albániából. Golemben volt szállásunk és Angéláék szervezték az utazásunkat. Nagyon szuper volt és csak hálával tartozunk érte és köszönünk mindent.Ha valaki úgy dönt Albániába szeretne utazni, Szabó Angéláékkal vegye fel a kapcsolatot. 😀 Nekünk az élmény felejthetetlen volt! 😘

Holló Zoltán

Mindenkinek!

Véletlenül csöppentünk egy albániai magyar család mindennapjaiba. 1 hét alatt nem volt célunk az ország megismerése vagy a nyelv elsajátítása , mégis többet kaptunk az országból Angéláéktól, mint valaha reméltük volna és még néhány szót is megtanultunk! Voltunk Borászatban, középkori Kápolnában , helyi étteremben joghurt és dál “kóstoláson ” csodás vacsorán ( békacombot is ettünk ) , hajókiránduláson. Jó volt érezni, hogy Albániát szeretik , ők is élvezik a közös programokat és külön köszönjük a kedves családias hangulatot is.
Menjetek, ne hagyjátok ki!

Kati & Roland

Amikor 14 óra autózás után megérkezel az ismeretlen Durresbe, felbecsülhetetlen érzés, hogy ott egy magyar család mosolyogva fogad az éjszaka közepén, és mielőtt elkísérne a – profin leszervezett, igényeidet figyelembe vevő – szálláshelyedre, még leül veled rakizni és önfeledten beszélgetni – hisz Albánia megismerését mégsem kezdheted raki meg barátkozás nélkül… :) Keressétek Őket bizalommal, a legapróbb kérdésektől (hol váltsunk, hol esznek a helyiek…) a szálláskeresésig mindenben odaadóan segítenek. A végén – ha kicsit jófej volt az ember, még ajándékot is kaphat Csengétől… Puszi, Nagylány! Meg másik is! ❤️ Hajrá, Szabó Család!

Topolcsányi Laura

Az Albániába utazók figyelmébe szeretnénk ajánlani Szabó Franciskát , aki a 2 hetes nyaralásunk alatt számos helyre kalauzolt el minket, mutatott be szuper helyeket, és fáradhatatlanul kísért minket a bazársoron át. Ezúton is köszönjük szépen a segítséget és a jó hangulatban telt kirándulásokat. Mi csak ajánlani tudunk Téged💞
UI.: A narancslikőr eszméletlen volt😋
Puszi, Hajniék😘

Kiss Virág

Köszönjük az Albániai nyaralásunk Profi szervezését! Nagyon szép élményekkel gazdagodtunk, luxus körülmények, szívélyes fogadtatás! Mindenkinek bátran ajánljuk! 🏖️🏝️

Ibolya Császár

Amennyiben egy csodálatos országba, Albániába terveztek utazást, és akár szállásfoglalásban, akár program összeállításban, vagy egy teljes program megtervezésében és kivitelezésében segítségre van szükségetek, forduljatok a legnagyobb bizalommal a Szabó családhoz. Szabó Angéla , Szabó Péter és Franciska Szabó mindenben a rendelkezésetekre áll és velük csodálatos, felejthetetlen élményekben lesz részetek, garantáltan. Ha most az egyik legjobb befektetésen gondolkoztok, albániai ingatlan vásárlásán, ők ebben is teljes körű segítséget, szervezést és ügyintézést biztosítanak.
Én napi kapcsolatban vagyok velük, rajtam keresztül is fel lehet venni a kontaktot velük, én is segítséget tudok nyújtani az ő közreműködésükkel az utazás, illetve vásárlás lebonyolításában, illetve, ha rám hivatkoztok, akkor kedvezményben is részetek lehet. 
Cs. Sanyi


Segítőkészek, megbízhatóak, tájékozottak hihetlen jó összeköttetésekkel, és nagyon jó kedvűek, vidám emberek!

A hozzáállást, az emberi közelséget …….és a magas szakmai tudást !

Pintér Edit

Sziasztok! Egy rövidke visszajelzést szeretnék írni a Durresben töltött nyaralásunkról. Csodálatos 8 napot töltöttünk ott a Szabó család segítségével.Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, mindenben maximálisan segítettek, minden úgy volt, ahogy ígérték. Lássuk be, sok száz kilométer távolságból leszervezni egy nyaralást nem könnyű. Ha bárki Albániába készül nyaralni nyelvtudás és tapasztalat nélkül, bátran keresse az Albániai Utazást! Nem fog csalódni! Köszönjük!!!!

Vascsák Kata

Facebook