Albánia nem olcsó

Fotó: Szabó Angéla

Az elmúlt időszakban egyre több utazási portálon tűnik fel Albánia… Ez nem csoda, hiszen ahogy minket, mást is magával ragad az a fantasztikus légkör ami itt uralkodik, de sajnos a legtöbben nem ezt hangsúlyozzák. Nem egy olyan cikket vagy kommentárt olvastam ahol az elsők között azt emelik ki az egyik fő pozitívumnak,hogy “milyen olcsó “!
Tényleg ez az egyik elsődleges szempont ami emellett az ország mellett szól? 
Rengeteg apró csoda van amely különlegessé és egyedi gyöngyszemmé teszi ezt a MÉG felfedezetlen országot, és higgyétek el nekem ha minden kétszer ennyi lenne (és lesz is amint belép az úgymond elit üdülőparadicsomok klubjába) akkor is megérné eljönni, hogy még meg tudd nézni az ízig-vérig balkáni piacon a piócákat áruló nénit,hogy tehenet láss átcaplatni az autópályán, a vendéglőben még HÁZI rakit ihass, átjuthass a totálisan káoszosnak tűnő körforgalmon és napestig sorolhatnám mind azt az apró ám csodálatos dolgot amitől Albánia egyedi és kicsit sem olcsó, hanem igen is megfizethetetlen értékek hazája.
Nagyon kérlek ha Albániáról beszélsz ne avval kezd,hogy minden a felébe kerül, hanem azokkal az értekekkel amitől Albánia egy színes és a sorból teljesen kilógó ország.

Fotó: Szabó Angéla
Facebook